| плочата на Салазар Слидерин | |
|
+3emma Belladora Аластор Муди 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 20:21 | |
| Муди влезе целия в кръв и застана пред доктора! -Моля ви да ми помогнете!-каза той! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 20:29 | |
| Бела замахна с пръчката си и внимателно го постави да легне на кушетката.Дори не си направи труда да пита какво му е,а веднага се зае да почиства раните му.Дезинфекцира ги с почистващ разтвор,намза ги с обезболяващ мехлем и отиде до шкафа с лекарствата за да му даде малко отвара за кръводобавяне.След като всички рани бях прилежно почистени,обезболени и превързани Бела тихо попита: - Как се чуствате?Боли ли ви още някъде? | |
|
| |
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 20:31 | |
| Цялото тяло ме боли!каза Муди | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 20:38 | |
| - Не се и съмнявам - усмихна му се със съчуствие тя. - Ето изпий това и скоро ще се почустваш по-добре-каза тя подавайки му обезболяващ елексир - Ако ми кажеш какво точно ти се е случило може би ще мога да ти приложа по-правилно лечение .... Не се тревожи,ще бъда напълно дискретна - допълни тя улавяйки съмнението в погледа му. | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 20:56 | |
| Край хогуортс в забранената гора има магическа плоча!Опитах се да я унищожа но ме удари силна магия от плочата която ме изхвърли и ми нанесе тези рани!-каза Муди | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:06 | |
| - Мерлин го взел!-изкрещя Бела със страх и ужас в гласа - Значи легендата е вярна?!Трябва да ти приготвя специална отвара ... Силата на тази полча е огромна и може би имаш по-тежки наранявания от колкото мислех ... Бързо трябва да се погрижа за теб и да оведомин директорката да вземе мерки за да няма и други пострадали - не спираше да говори Бела докато вадеше съставки от шкафа и ги изсипваше в един котел. - Никога преди не съм приготвяла подобна отвара,но смятам че ако смеся отвара за сила и успокоителна отвара и като добавя още няколко магически лека ще се получи.-котелът вече къкреше над огъня,а Бела се зае отново да преглежда раните на Муди,за да пробеви дали няма някое сериозно нараняване,което да е пропуснала. - Отварата ще е готова след час,но ти трябва да лежиш и да почиваш.Смятам че добре ще ти се отрази и да хапнеш малко...Какво предпочиташ - домашноприготвена пилешка супа ... или печено месо с картофи ... или нещо друго ... Кажи какво искаш?-попита мило тя и продължи да бърка отварата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:08 | |
| Директорката знае.Тя ме измъкна.Но не ъм гладен.Искам да си ходя! Тогавамуди тръгна да става!Стана и тръгна към вратата! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:12 | |
| Бела замахна внимателно с пръчката си и с добре премерено движение върна Муди в леглото. - Никъде няма да ходиш!-рече с твърд тон тя. - Докато си в моя кабинет си под моите грижи и няма да позволя да се правиш на герои и да навредиш сериозно на здравето си!Сега ще хапнеш нещо дори да се наложи да го изсипя насила в устата ти!После ще полежиш послушно,ще изпиеш отварата,която приготвям и ще си почиваш!Аз ще онакарам директорката да прати в кабинета ми всички имали контакт с камъка ... | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:15 | |
| На другите им няма нищо!Добре! ще ям малко ябълков пай. После Муди седна извади пеъчка и тръгна да разкопчава каишите! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:22 | |
| - Стой мирен - изкрещя ядосано Бела - Като малко дете си...Ще си развалиш превръзките и някоя от раните ти може да се отвори!Лежи мирно и си яж пая!Сега здравето ти е най-важно!Не мисли за друго,а как да оздравееш по-бързо!Какво толкова спешно имаш да вършиш,че си толкова нетърпелив да си тръгнеш? - нареждаше Бела докато му подаваше порция прясно изпечен пай с ябълки и канела,гарниран със сметана. | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:24 | |
| Не съм съобщил нещо важно на директорката!Трябва да ида сега! Хогуортс е в опаснос....т...! Муди изпадна в безсъзнание и увисна за каишите за леглото1 | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:34 | |
| Бела се притесни не на шега.Доближи магическата си пръчка до Муди и извика: - Енерванте! - никакъв ефект,клепачите на Муди потрепнаха,но той не дойде в съзнание.Бела насочи пръчката си в другата посока и извика "Експекто Патронум" - от върха й се появи сребристо сияние,което постепенно се оформи в сърна.Бела се приближи до патронуса си и му каза веднага да отиде при директорката и да я доведе незабавно в кабинета й.Сребристото животно кимна и изчезна от стаята.Бела без да губи време се зае да свесява Муди,като прилагаше какви ли не магии и се опитваше да му даде разни отвари за да го събуди.Накрая почти изпаднала в истерия положи пред лицето му амонячен разтвор и Муди отвори очи със сетни сили ... | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:37 | |
| Откакто влязох там за първи път получавам такива симптоми!Само когао съм щастлив не ги получавам!Вчера цяла нощ танцувах със Лейси и имах чувството че въобщше не знам за плочата.Когато обаче щастието изчезне симптомите продължават! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:43 | |
| Бела се зачуди за миг и после припряно стана,отиде до шкафа с лекарства и подаде на Муди малка стъкленица с розовееща течност. - Вземи - каза тя - Елексир за еуфория ... Временно ще послили веселите ти помисли ... Докато измисля нещо по-трайно .... - замисли се малко и продължи - Значи за това се свести ... не е заради отварите или заклинанията - тя говореше по скоро на себе си,расъждавайки на глас - Малко преди да се събудиш призовах патронуса си за да предупредя Директорката ... Положителната енергия от него те е свестила .... Но какво толкова ужасно се е случило ... Защо този камък действа така ... Щом вреди на теб ... Значи и другите са в опасност ... | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 21:48 | |
| Аз се опитах да го унищожа!-закрещя Муди! Влязох Вътре но силата му ме изхвърли!Той е мистериозно нещо.Първия път като влязох той ми даде способност да влизам в мозъци.сега я загубих.След това видях силата му исе опитах да гу унищожа!След това Муди глътна течноста и в съзнанието му изплуваха всичките мигове с Лейси и накрая:целувката!Тя му върна силите и той каза: -Това деиства! Но Изведнъж му се зави свят и той каза: -Лошо ми е докторе! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:04 | |
| Бела се изплаши ... Не знаеше какво да направи ... Беше опитала всичко ... Изведнъж в стаята нахлу есно сребристо сияйно създание.Бела видя как нейния покровител се доближава до леглото на Муди и го докосва с муцуната си.Тогава .... | |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:06 | |
| Емма влезе в болниченото крило зада провери как е Муди.Тя видя че беше в съзнание и горе-доло добре и се опъти кум лекарката. -Здравей,Белла !Какво е състоянието на Муди?Ще се оправи ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:07 | |
| Муди се съвзе заото в мислите му нахлу свежа мисъл.Той стана и седна на Леглото. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:11 | |
| - Не знам какво да мисля вече - започна притеснена Бела - Този камък сякаш се захранва с човешките мисли и чуства ... В началото ти дава сили за да те примами,а после изсмуква цялото щастие от теб ... Като диментор ,но много по-лошо ... Изглежда патронусите и отварата за сила и еуфория помага ... временно ... Но смятам,че истинското му действие ще престане щом бъде разрушен!Само така можем да излекуваме Муди!А също и другите имали контакт с него .... Може би още нямат симптоми,но се страхувам,че ското и те ще са в състоянието в което е Аластор... Травба да действаме и то бързо! | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:14 | |
| Муди Каза на ема: -ако не унищожим плочата Хогуортс е в опасност.Трябва да се дайства.Щом ти тръгваш идвам и аз! Изведнъж му причерня и припадна! | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:16 | |
| Да Белла!Мисля,че си брава!А доколкото до теб Муди -никъде няма да ходиш!!!Ще трябва да помисля дан отстраняването на плочата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:22 | |
| Муди се свести със сила.Извади пръчката си и каза: Випера ивареска. Коланите се стопиха.Муди стана и каза: -Идвам с вас! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:23 | |
| - О,Мерлин!-възкликна притеснено Бела- Не отново!-после вдигна магическата си пръчка и отново призова патронуса си.Сребърната сърна изкочи от върха на пръчката й и се настани до Муди.Той започна да се съвзема и Бела продължи - И други ще са като него!Кой още е бил в плочата?Трябва да измислим нещо и да се пгрижим за тях ... Не може вечно да пият елексири и да стоят до патронуси ... | |
|
| |
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:28 | |
| Муди осещаше гняв.Вдигна пръчка и извика: -Евертестат! После обаче се съвзе и наклони пръчката си и магията не улуччи! После каза: -Извинявай! Изведнъж поронуса спря да носи щастие но той си спомни как е в класната стая и предава урок.Тогава отново му причерня,но след като затвори очи виждаше щастливи неща. :silent: | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:30 | |
| Ами за дълго време са били Муди,Флипър и Ерис.Аз отидох там за около 30 мин. максимум.Да ги извикаме ли тук в болничното крило? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин | |
| |
|
| |
| плочата на Салазар Слидерин | |
|