| плочата на Салазар Слидерин | |
|
+3emma Belladora Аластор Муди 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:35 | |
| - Не знам как да помогна - отвърна притеснена Бела - Никога преди не съм се срещала с подобна черна магия ... Всяко решение което намеря се оказва временно ... Може би ако извикаме приятелката му ... мисля че се казваше Лейси ... Муди спомена за нея преди малко ... Може би тя ще му помогне да възкраси щастливи спомени,понеже само това предотвратява действието на магията ... поне за кратко .... | |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:40 | |
| Добре!Може това да подейства!Ще я извикаш ли или аз да го направя? | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:45 | |
| - Аз ще се погрижа - каза спокойно Бела,замахвайки с магическата си пръчка.Докато Директорката я гледаше смаяно и се чудеше какво става в стаята влетя красив кафеникав бухал - Феликс - обърна се към него Бела - намери Лейси и я довеи тук веднага ... Много е важно,разбираш ли? - бухълът плаяна шумно с криле и отлетя да изпълни задачата си. - А сега да помислим как да действаме ... Патронусът ми е силен,но тази магия е толкова мощна,че не знам дали ще издържи още дълго ... Може би ще се наложи да призовеш и твоя,докато обмисляме как да разрушим това нещо .... | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:48 | |
| Емма кимна в знак на съгласие.Тя призова своя покровител,които чудно защо беше змия,това така и не стана ясно на Емма от деня,в които се научи да призовава покровител.После попита: -А какво ще правим с Флипър и Ерис?... | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:55 | |
| - Не знам ... тази силна черна магия от плачата сякаш изсмуква всичко добро и красиво от Муди ... Може би и при тях дейста така ,а ако съм права това значи че те са в опасност .... Може би трябва да съберем повече информация за тази плоча за да занем пред какво сме изправени ... Трябва да го разрушим иначе ще има и други в беда ... | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 22:59 | |
| Ще изпратя сова до министерството да получа сведения.Ти можеш да извикаш тук Флипър и Ерис за преглед. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 23:03 | |
| - Разбира се -отвърна веднаг Бела - А когато муди се съвземе ще пробвам дали отварата ми ще има ефект ... Смесих няколко познати отвари и добавих магически билки ... Дано поне това помогне ...Щом Феликс се върне веднага ще го пратя да потърси останалите ... При други обсоятелств бих ползвала патронуса си,но сега не смея да го отделя от Муди понеже е доста зле - довърши притеснено лечителката и приклекна до леглото му,поставяйки компрес на челото му.В този момент ... | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 23:13 | |
| Емма каза: -Получих отговора на министерството.ще трябва да се видим лично с министъра и да говорим очи в очи.Затова се налага да тръгвам веднага.Утре ще се върна и ще решим какво ще правим с плочата.Довиждане за сега.-Това бяха последните думи на Емма,които Муди и Белла чуха.Тя се обърна и тръгна към изхода.Спря се пред вратата,обърна се и каза: -Успех Белла.Дано да успееш да направиш нещо тази вечер!-и излезе. | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Пет Авг 10 2007, 23:18 | |
| ...вратата се отвори с трясък и вътре влетя видимо спокойната Ерис, държейки се за главата. - Добър вечер. Вие... - в този момент погледът и падна върху леглото, на което лежеше Муди и жената до него - Хей, да няма парти ? И сте забравили да ме поканите ? - ироничната й усмивка бе показателна. - Не е време за шеги, Ерис - скастри я лечителката. - Нещата са сериозни. - Сигурно е така. - Момичето се настани на леглото с/у Муди, все още държейки се за главата. Между пръстите на раката й се стичаше тъмна, гъста и лепкава кръв. - Какво ти е ? - попита Белла, като се зае да почиства раната. - С едно приятелче...сбихме се по мъгълски, не е нищо сериозно... - Не е сериозно ли ?! Та нали ако раната бе малко по-наляво щеше да си в кома ! - Кома ли ?!? - Ерис скочи от леглото, но лечителката я върна обратно. - Не, няма такива неща, добре съм...
~ Ерис | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 01:30 | |
| - Дори не подозираш колко си зле!-рече ядосано Бела докато почистваше раните й - До колкото разбрах и ти си имала подвизи в Забранената Гора ... с онази прокълната плоча - гласът и потрепери като я спомена,но забелязвайки учудения поглед на Ерис продължи по-спокойно - Да знам за плочата ... дори може би малко повече от теб!Тя причини това на Муди - лечителката посочи с ръка тялото на Муди,който беше в полусън и бълнуваше нещо - Тя причинява ужасни неща и аз не знам как да ги предотвратя напълно ... Но като за начало нека сме по-предпазливи ... Изпий това -каза тя подавайки й малка стъкленица с белезникава течност - ще ти помогне ... временно ... А сега ми разкажи всичко!Колко време беше в гората?Колко стоя при плочата?Имаш ли някакви оплаквания и защо Мерлин го взе си се сбила ... | |
|
| |
fliper Слидерин
Брой мнения : 705 Age : 33 Местожителство : Бургас Дом : Слидерин Галеони : 99999 Registration date : 27.07.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 10:48 | |
| Флип почука на вратата от вътре се чу нервно "Влез" . След като видя лудницата вътре се запъти да си тръгва | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 12:50 | |
| В този момент вътре влетя и запъхтяната Емма.: -Върнах се!-После видя че Флипър е решил да си тръгва и му каза-Да не си си помислил да си ходиш!Положението е сериозно и тъй като ние сме единствените,които знаем за това ще помоля да не травмирате останалите ученици!А докато ви обясня сложността на положението,Флипър ще се прегледа при Белла!-Тя го погледна укорително и той нямаше друг изб ор освен да извърши това.-А сега,министъра на магията каза,че знае за плочата,но нищо не можа да направи.Даде ми два документа:единият е за Ерис,за някакво пророчество,защото точно в такъв момент трябвало да го вземе,било важно и аз ще я помоля да отиде и да го получи,защото можеби има нещо общо,а другият е оведомяващ,че само роднина на Слидерин ще може да онищожи плочата.Тогава... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 13:04 | |
| Емма излезе от Общата стая,но все още мислеше за раните на Муди: -Какво ли може да му се е случило?Но...ще отида до болничното крило може би Бела ще ми каже-мислеше си тя. Емма почука иотвори вратата,но като видя колко хора има вътре каза: -О,извинете ме!Ще дойда после! | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 13:30 | |
| Емма видя Емм4ето и каза: -Знам ,че искаш да видиш как е Муди,но сега не е времето!Не искам да те притеснявам,но не е в много добро състояние.Ако искаш извикай Лейси и елате двете.Тогава ще ви обясним за положението. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 14:22 | |
| Бела започваше да се дразни на цялата ситуация.Защо никой не я слушаше?!Сякаш пострадалите не осъзнаваха колко сериозно е положението и как сами си вредят.Тя изгледа притеснено директорката и попита: - Добре а как ще действаме?Муди се влошава и не знам колко ще издържи ... Е има моментни подобрения,но ни трябва нещо драстично за да се оправи ... Ерис за сега е добре , но ... И Флипер ела да те прегледам - тя се зае да оглежда внимателно тялото му и оглеждаше подозрително всяка синина или драскотина.В този момент ... | |
|
| |
fliper Слидерин
Брой мнения : 705 Age : 33 Местожителство : Бургас Дом : Слидерин Галеони : 99999 Registration date : 27.07.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 15:01 | |
| Флип извика .. Моля ви аз съм добре ... мога сам да се грижа за себе си ако нямате друго да ми кажете имам работа да върша | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 18:24 | |
| - Я успокойте топката ! И, нищо ми няма на главата - Ерис нервно се отдръпна от грижовната лечителка и стана от леглото. Започна да говори и да обяснява бързо - Не се грижете за мен, когато другитеса зле. Както разбрахте - Наследница съм на Слидерин - нищо ми няма и нищо няма да ми има. Не ми трябва тъпата плоча, дори създадена от Слидерин, нямам намерение да я "посещавам". А сега, ако обичате, и аз имам неща за вършене. Ерис се запъти гневно към вратата...
~ Ерис | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 18:44 | |
| -Добре,ще дойда с Лейси веднага се връщам! | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 19:18 | |
| -Kakво е станало.Дойдох колкото се може по бързо.-попита Лейси заеквайки. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 19:21 | |
| Емма влезе веднага след Лейси: -Моля ви обяснете ни!Аз...притеснявам се.Само да не е вярно това,за което си мисла!Само да не е това! | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 19:25 | |
| -Какво става тук?-попита Лейси. Бела се измести малко и Лейси видя Муди.Момичето неможа да се сдържи и от очите и рукнаха сълзи.Тя прегърна Ем4ето и заплака тихичко. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 19:36 | |
| Емм4ето също прегърна Лейси.Съчувстваше й.Беше и мъчно за Муди.Но не искаше другите да си помислят,че харесва Муди или нещко подобно затова сдържа сълзите си.Вярно е Емма харесваше Муди,но като приятел и колега,но не и нещо по-сериозно! -О,Лейси!Повярвай ми,Аластор ще се оправи!Трябва да вярваме в това и...ще стане!Но все пак...Емма как ще унищожим...а да де,всъщност нали не е това за което си мисля?Плочата?Кажете ми че не е това,моля ви! | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 19:43 | |
| -Да найстина кажете ни.Как се е случило това?-попита Лейси като избърса сълзите си. | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 19:55 | |
| Емма се обърна очудено към тях: -Вие...вие...откъде знаете за плочата.Искам да знам първо това,също кой друй знае за нея и какво точно?! | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин Съб Авг 11 2007, 21:12 | |
| -Ами..-започна Лейси-аз дочух.Минавах покрай коридорите и чух някой да говори за някаква плоча-каза плахо Лейси.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: плочата на Салазар Слидерин | |
| |
|
| |
| плочата на Салазар Слидерин | |
|