| Обща стая на Рейвънклоу | |
|
+9Prisila hermione (= Smile =) Daniel Лора H. Grenger Bellatrix Belladora emma 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Обща стая на Рейвънклоу Вто Май 08 2007, 22:16 | |
| Предлагам това да бъде нашата обща стая.Когато пишете Р.П.може да ви помогне страшно много за да направите описание. |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Авг 26 2007, 22:41 | |
| Емма влезна в общата стая на Рейвънклоу.Там нямаше никого затова тя само остави бележка,гласяща : "Учител,които не пусна урок до 48 часа ще бъде уволнен и на негово място ще бъде назначен друг.За справки по ЛС на емма" и излезе. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Авг 30 2007, 20:34 | |
| Бела влезе в общата стая на Рейвънклоу и се огледа. - Значи това ще е новият ми дом - помисли си тя и се усмихна. - Е,не е лошо,но си личи че почти не е обитавано от никой - каза си тя и замахна няколко пъти с магическата си пръчка и промени някои неща според стила си. - Така повече ми харесва. - огледа се доволно тя и се настани на едно от канапетата.В този момент в стаята влезе ... | |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Сеп 02 2007, 20:29 | |
| Емма влезна в обшата стая и постави същбщение на таблото гласящо : Тъй като има напоследък забелязвам нещо и до някаква стебен ме притеснява ще помоля всички модератори без значение над коя от темите работят да ми пратят план за усъвършенстването и.И след като го удобря да го направи!Ако модератор не ми прати план ще бъде наказан със отнемането на модераторските му права.Това не се отнася до учителите,но до притежателите на магазини или цели улици-да!Също и до ръководителите и префектите на домовете.Плана трябва да съдържа поне 3 нови придобивки за темата.
Пример ( за някой от домовете) 1.Тъбло със съобщения 2.Спалнята на момичетата 3.Спалнята на момчетата 4.Обща стая и т.н.
очаквам пановете до 5.09.07 . За въпроси по ЛС! | |
|
| |
Bellatrix Рейвънклоу
Брой мнения : 179 Age : 30 Местожителство : Пловдив Дом : Рейвънклоу Галеони : 700 Registration date : 07.08.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Сеп 02 2007, 20:40 | |
| Хърмаяни Грейнджър влезе в стаята и видя как Бела си почива.И без да се осети,че може да и прекъсне почивката Хармаяни и каза: -Здр Бела.Как си?Много ти благодаря че си оправила кочината.Аз все си мислех да я оправя но все не ми остава време.Имаш много хубав вкус Бела, но ще ти помоля нещо.Ако маже да направим като небе- син цвят на жълти звездички? Бела я погледно и каза: -....................... | |
|
| |
H. Grenger ~~Напуснал~~
Брой мнения : 656 Age : 32 Местожителство : Plovdiv Дом : Рейвънклоу Галеони : 600 Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Сеп 03 2007, 20:43 | |
| Х.Грейнджър влезе в общата стая и се усмихна. -Значи тук ще живея аз?-каза си тя и се тупна на едно канапе. -Да това е твоят нов дом.-обади се някакав глас.Това беше... | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Сеп 03 2007, 20:53 | |
| Бела която се беше свила на едно канапе до камината и почти не се виждаше от облегалката му. - Съжалявам,че не ставам,но съм малко настинала и се топля до огъня. - после се усмихна и приветливо попита - Е,какво ще кажеш?Харева ли ти тук? | |
|
| |
H. Grenger ~~Напуснал~~
Брой мнения : 656 Age : 32 Местожителство : Plovdiv Дом : Рейвънклоу Галеони : 600 Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Сеп 03 2007, 21:27 | |
| -Оуу Супер е!Много се радвам, че се преместих!Ти какво ти е?Добре ли си?Искаш ли помощ?? | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Сеп 09 2007, 20:28 | |
| Бела видя,че има нова ученичка и отиде до нея за да й обясни как протичат часовете. - По повечето предмети,вече приключихме учебната година и преминахме във 2-ри курс.Но понеже има нови ученици като теб,а и не всички преминаха,има отделно крило на замъка,където "Сборната група" ще изучава уроците за първи курс,а и ще се случват много нови и интересни неща ... Знам със сигурност,защото аз преподавам,по някои предмети - усмихна се Бела,на новите ученички - Много се радвам,че сте в нашият дом и се надявам,че тук ще ви е приятно.Ако има с какво да ви помогна,само кажете! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Сеп 09 2007, 20:53 | |
| Касандра беше развълнувана,докато влизаше в общата стая на Рейвънклоу.Докато я разглеждаше, момичето остана без дъх-толкова уютно,подредено и красиво беше вътре.Тя се запъти към своето легло,за се отпусне,а после като си почини желаеше да разбере за програмата на часовете,както и да се запознае със някой от момичетата.Докато си мислеше,Касандра се унесе и заспа в дълбок и спокоен сън. |
|
| |
H. Grenger ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Сеп 09 2007, 23:13 | |
| Хърмаяни влезе в общата стая.Беше страшно ядосана.Седна на едно кресло и почна да върти очи от бяс.Чу се някакъв шум.Това беше... | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Сеп 10 2007, 00:00 | |
| Бела,която се доближи до нея и яидя че е ядосана. - Какво е станало?-запита я тя - Мога ли да ти помогна с нещо? | |
|
| |
H. Grenger ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Сеп 10 2007, 12:21 | |
| -Не!Онзи...неблагодарник е виновен!-изкрещя Хърмаяни. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Вто Сеп 11 2007, 13:50 | |
| Касандра след като си отпочина,видя едно то момичетата и се приближи към нея.-Здравей!Приятно ми е да се запознаем.Аз се казвам Касандра,а ти? Момичето се обърна,усмихна и се и каза: -На мен също.Казвам се Хърмаяни е се надявам,че добре ще си прекараме тук.Как мина пътуването,добре ли спа или не можа-попита момичето. -Чесно да ти кажа,не можах да заспя в влака.Чак тук успях да си почина.Много е красиво и приятно. -Радвам се ,че ти харесва.Нека сега да се заемем със багажа ти ,да ти го подредим. Двете момичета отидоха до леглото и започнаха да подрждат вещите си и дрехите. |
|
| |
H. Grenger ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Вто Сеп 11 2007, 13:58 | |
| Хърмаяни се обърна към момичето и го попита: -Как се казваш? | |
|
| |
Лора Рейвънклоу
Брой мнения : 51 Registration date : 14.09.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Съб Сеп 15 2007, 22:45 | |
| Лора влезе в общата стая на дома си и се огледа.До огъня имаше няколко момичета толкова погълнати от разговора си, че даже и не усетиха, че някой влиза в стаята.В другият ъгъл имаше няколко ученика, пишещи домашни, които се обърнаха погледнаха я и започнаха да си шушукат нещо. Йо поседя още малко права и разглеждаше общата стая.Хареса си едно кресло до прозореца и отиде да поседне.Лора слушаше с захлас разговора на момичетата, които си говореха за нещо, което тя не разбираше.Спря да ги слуша чак когато се усети, че е с отворена уста.Разтърси си главата и се загледа в небето.То беше прекрасно.Нямаше облаци, нямаше и звезди.Луната едва се виждаше, беше толкова тъка, сякаш драсната с химикалка.Лора не разбра колко време се е вглеждала, но когато се върна в реалността в общата стая имаше само едно момче заспало върху пергамента.Тя си каза на глас само: -Леле, за каква ли са ме помислили?Няква там дето вирее в облаците...тц тц тц. После се качи към момиешката спалня и изчезна от поглед.Ссега в общата стая се чуваше само лекото похъркване на момчето. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Съб Сеп 15 2007, 23:34 | |
| Бела влезе в Общата стая и се запъти към любимото си кресло.Настани се на него,а после замахна с пръчката си и в ръката й се появи чаша с тиквен сок.Тя отпи от студената напидка и се замисли за новите ученици.Радваше се че в училище постъпват нови хора,а още повече се радваше на новите попълнения в нейния дом.Унесена в мисли Бела не забеляза как до нея се беше приближил някой. - Здравей - заговори я ... | |
|
| |
H. Grenger ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Съб Окт 06 2007, 23:43 | |
| ...Хърмаяни. -Как си?-попита тя.-Има много промени докато ме нямаше.Аз бях малко възпрепятствана и не можах да влизам,но вече съм тук.-продължи Хърмаяни и седна на съседното кресло. | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Окт 19 2007, 17:26 | |
| Дан слезе в Общата стая - там бяха около пет-шест човека. - Здравейте всички - поздрави на висок глас Дан и се усмихна с чаровната си усмивка. Казвам се Дан и ми е много приятно да се запозная със всички Ви. ...Момичетата го гледаха в захлас... | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Ное 01 2007, 09:15 | |
| Анн влезе в общата стая рано сутринта.Седна на едно кресло до прозореца и се загледа в далечината... | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Ное 01 2007, 17:21 | |
| Дан слезе от спалнята на момчетата и видя Анн... - Здравей - поздрави той... | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Ное 01 2007, 21:12 | |
| -Здрасти-Анн не беше в настроение.Денят й бе ужасно гаден.Тя взе една книга и започна да чете. | |
|
| |
hermione Рейвънклоу
Брой мнения : 45 Registration date : 20.01.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Яну 25 2008, 17:23 | |
| Вратата на общата стая се отвори и вътре влезе Габриел.Когато видя колко е чисто и подредено тя направо ахна.С плаха стъпка влезе по-навътре и седна на едно от креслата до огъня.Вън валеше дъжд и тя тъкмо се беше навечеряла.Доста дълго време стоя така и най-накрая реши да почети някоя книга,тъй като още не и се спеше.Точно когато тя вече се унасяше някой връхлетя в кулата.Това беше... | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 16:02 | |
| Присила и Джейн,които се кикотеха на поредната простоя. -Оуу,по-тихо Прис,ще събудим Габи!-Каза Джейн и двете минаха тихо покрай спящата Габриел и отидоха в най-далечния от нея ъгъл на общата стая. -Ще ходиш ли на бала довечера?-Попита присила. -Да,мисля да отида.Ами ти?-Погледна Джейн въпросително. -Защо не.Мисля и аз да навестя тържеството. | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 16:28 | |
| - Мисля, че ще бъде забавно. - прошепна Джейн на Присила - Аз ще бъда с червена рокля. По принцип червеното не ми е любимия цвят, но тази много ми харесва. Ами ти какво ще облечеш? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу | |
| |
|
| |
| Обща стая на Рейвънклоу | |
|