| Обща стая на Рейвънклоу | |
|
+9Prisila hermione (= Smile =) Daniel Лора H. Grenger Bellatrix Belladora emma 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 16:56 | |
| -Ооо,не съм мислила по въпроса.Вероятно нещо по неглиже.-Каза Присила и се замисли за това,как точно иска да се облече за купона. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 20:01 | |
| Едно момиче влезе в стаята и се представи на останалите. -Аз съм Хърмаяни Потър. |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 20:58 | |
| Здравей, аз съм Джейн Ъндед и съм ръководител на дома. Ако има нещо, което не ти е ясно, може да ме питаш без проблеми. | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
Брой мнения : 376 Age : 30 Дом : Хафъплаф Registration date : 14.03.2008
| Заглавие: Обща стая на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 21:13 | |
| В същия миг влезна Дженифър и поздрави новата ни ученичка. Здрасти - аз съм Дженифър. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Мар 20 2008, 16:56 | |
| Здравейте Джейн Ъндед.Чудех се как се прикрепят картинки към мнението. |
|
| |
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Мар 20 2008, 17:29 | |
| С таговете [img][/img]. Гледай все пак да не са много големи. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Сря Мар 26 2008, 22:26 | |
| А как се поставя аватар от твоя си компютър? |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Мар 27 2008, 00:57 | |
| В Профил->Аватар мисля че има такава опция. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Вто Апр 01 2008, 19:58 | |
| Искам да питам колко продължава първата година на първокурсниците(а и на другите де).Скоро почнахме с уроците и кога свършват е всъщност въпроса ми. |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Вто Апр 01 2008, 20:09 | |
| Джейн, която беше седнала в едно кресло до камината, бавно се обърна. Тъй като не видя никой друг в стаята, реши че въпроса се отнася за нея и отговори спокойно. - Още нищо не се знае. Предполагам че ще е толкова дълга, че учителите да успеят да предадат по десет урока, но засега директорката не се е произнесла. | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Сря Апр 02 2008, 09:10 | |
| Анн се разхождаше из училището като си търсеше интересно занимание. За жалост не откри нищо. Реши да се прибере в кулата на Рейвънклоу, където сигурно щеше да има някого, с когото да си поговори. Тя влезе в Общата стая и се усмихна. Там бяха Джейн и още едно момиче, което не познаваше. Анн поздрави рейвънклоуките и подаде ръка на новата първокурсничка. - Приятно ми е, Анн. Наскоро има много нови ученици, което е прекрасно :) Как се казваш? | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Апр 03 2008, 15:11 | |
| Още преди Анн да изрече тези думи в стаята влезе Аря. Видя трите момичета и се усмихна. Не познаваше все още никой. Пое подадената ръка на едно момиче сякаш беше за нея и казза: - Здравей, аз съм Аря. Приятно ми е. | |
|
| |
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| |
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Апр 03 2008, 15:20 | |
| Тя преди беше от Рейвънклоу,но реши да се премести в Хъфълпаф.
Присила си стоеше отстрани и гледаше как новото момиче се запознава с приятелките и. Реши и тя да отиде и да види какво става. Приближи се и се загледа в новото момиче.Стори и се симпатична и тя реши също да се запознае. -Здравей Аря.Аз съм Присила.Префект съм.Ако имаш нужда от нещо можеш да се обърнеш към мен или към Анн.-И както винаги веднага щом изрече това ,Присила реши да отиде да се поразходи,незнайно на къде. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Апр 03 2008, 16:27 | |
| След малко в стаята влезе Джейн Ъндед и се огледа учудено. Отдавна не помнеше да е имало толкова много хора в Общата стая. Тя изпрати с поглед Присила, която тъкмо излизаше и след това се загледа в новата ученичка. - Здравей! - каза й тя - Аз съм доцент Ъндед и ръководя този дом. Ако имаш някакви въпроси, можеш да ми ги задаваш без проблем. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Апр 03 2008, 16:32 | |
| Аря се усмихна. - Това ми го каза и Присила. Но няма лошо. Аря се качи до стаята на момичетата и си взе една книга. След малко се върна. Избра си едно кресло близо до прозореца и камината и се зачете. Увлече се и забрави за останалите. | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Апр 03 2008, 20:01 | |
| Анн мълчаливо гледаше развитието на действията, което не беше характерно за нейния шантав характер. Тя отиде и побутна Аря, която бе заровила глава в книгата си. - Ей - каза Анн - Мисля, че не се запознахме... Казвам се Анн, приятно ми е. | |
|
| |
Рейвън Хопкинс Рейвънклоуец
Брой мнения : 36 Registration date : 06.04.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Апр 06 2008, 16:28 | |
| Има ли библотека и къде да я намеря? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Апр 06 2008, 17:04 | |
| Заповядай :) искаш ли да се включиш в отбора по куидич? Има свободен пост-гончия. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Апр 06 2008, 17:08 | |
| Да.Но клат цъкна ми дава че няма такъв форум... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Апр 06 2008, 17:10 | |
| За библиотеката ли?На мен мия отваря.. А ако е за куидича не цъкай на последната страница,а на самото име и ще стане :) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Апр 06 2008, 17:14 | |
| Ама попринцим къде се намира кой форум и подфорум... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Апр 06 2008, 17:16 | |
| Сигурно не е в групата на библиотеката. По-добре идвайте на мача, трябват ни хора. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Нед Апр 06 2008, 17:34 | |
| рейвън да те включвам ли в отбора!? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Апр 07 2008, 15:10 | |
| -Видях,че сме домът с най-много точки!Имаме възможност да спечелим купата на домовете.Между впрочем,коя е моята спалня? |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу | |
| |
|
| |
| Обща стая на Рейвънклоу | |
|