| Обща стая на Рейвънклоу | |
|
+9Prisila hermione (= Smile =) Daniel Лора H. Grenger Bellatrix Belladora emma 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Апр 07 2008, 20:16 | |
| Ами избери си...в спалня има по 3-ма човека... Направи си отделна,но не може да си сама...ако всеки си прави отделни...разбери се с някой...аз съм с Присила,например | |
|
| |
Рейвън Хопкинс Рейвънклоуец
Брой мнения : 36 Registration date : 06.04.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пон Апр 07 2008, 20:18 | |
| Да искам да съм част от отбора! | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Вто Апр 08 2008, 14:59 | |
| Присила,не си сменила втория герой на Джейн с новия член на отбора Рейвън хопкинс.Нали го нае за гончия? |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Вто Апр 08 2008, 16:46 | |
| Нали трябва да има трима гончии. Може би е решила, че Лазарус може да остане, докато се намери трети, нали е гол-майстор. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Сря Апр 09 2008, 17:20 | |
| Джейн,какво е РП,за което всички говорят.Понеже отскоро съм в форумните среди. |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Сря Апр 09 2008, 18:38 | |
| РП Рул Плей. Тоест, като пишеш РП означава такова... историйки, започнати от един и продължават от други потребители. Напр.
Аря се обърна и видя да влиза Хърмаяни. - Здравей. Мисля че попита нещо? Хърмаяни погледна Аря и се огледа. Нямаше друг в стаята. Седна на едно кресло и попита..... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Апр 10 2008, 16:18 | |
| Джейн(или който и да е),може ли да ми кажеш как да си прикача картинка към подписа? |
|
| |
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Чет Апр 10 2008, 17:24 | |
| Наистина благодаря Принцесо на елфите.Сега вече ми се изясниха много неща. |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Апр 11 2008, 15:01 | |
| "Принцесо на елфите" Оф,извинете ме просто пак ми гръмнаха бушоните П.П.Хора....предлагам да пишем РП-та в тази тема... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Апр 11 2008, 16:04 | |
| Просто преведох ника на Princess_of_the_elfs... на български. Не виждам какво е смешното.Клавиатурата ми прави проблеми и не искх да сменям шрифта,а забравих да копирам ника й в темата ми. |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Апр 11 2008, 16:18 | |
| Джейн,понеже те направиха модератор на баловете,удобряваш ли идеята ми за бал за края на учебната година.
Не искам да дразня никого,че задавам въпроса тук,но не знам дали си влизала в раздела за идеи в Баловете.Отговори ми и ако искаш изтрий мнението ми.И направих ново мнение,защото питам Джейн,а преди отговарях на Smile.
Последната промяна е направена от lisiza94 на Пет Апр 11 2008, 16:22; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Апр 11 2008, 16:20 | |
| Пф, казвай ми Мъри. И да. Относно мнението на Аня - тук трябва да се пишат РПта/нали това обяснявах, малко щеше да е.... странно в РП да го кажа/. Айди стигъ тукъ тъкивъ мнения. | |
|
| |
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Апр 11 2008, 22:03 | |
| Хора, мисля да позачистя последната страничка. Ако има недоволни от това, да се обадят, ама бързо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Апр 11 2008, 22:15 | |
| Аз предлагам направо цялата тема да я пратиш в кошчето. Тези които са писали свестни РПта и са още във форума са.... едва ли не двама - трима. По - добре наново. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу Пет Апр 11 2008, 22:23 | |
| Знаеш ли, май си права. Сега я трия и правя нова. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обща стая на Рейвънклоу | |
| |
|
| |
| Обща стая на Рейвънклоу | |
|