| Спалнята на момичетата | |
|
+10zorito Vesito Експирианс Силвърстайн emma (* NaDэ7y *) Lacey Edeline {RiRi_FoReVaR} black sky sunshine Аластор Муди 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Чет Сеп 06 2007, 22:15 | |
| Еммчето беше много изморена.Вече беше към 4 сутринта,тя влезе тихо и си легна тогава някой каза.този някой беше... | |
|
| |
Експирианс Силвърстайн ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 49 Age : 34 Дом : Грифиндор Галеони : 381 Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Чет Окт 04 2007, 00:35 | |
| през вратата влезе Експирианс заедно с Лейси - Това е стаята на момичетата. - каза тя. - извени ме сега. Експирианс видя едно свободно легло, до него се намираше багажа й. Седна на леглото и извади от куфара си идна снимка. През вратата влезе... | |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Чет Окт 04 2007, 08:43 | |
| Емма. -Радвам се,че имаме и нови попълнения!Одавна тук не са идвали нови хора .Аз съм Емма-каза тя.-Приятно ми е!А ти си?... | |
|
| |
Експирианс Силвърстайн ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 49 Age : 34 Дом : Грифиндор Галеони : 381 Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Чет Окт 04 2007, 12:18 | |
| - Аз съм Експирианс. - отвърна момичето и се изправи. - Приятно ми е да се запознаем. - Добре. И на мен- Настанявай се. - отвърна Емма и излезе. Еспирианс се зае да разопакова багажа си. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Чет Окт 04 2007, 20:09 | |
| Тогава обаче влезе еммчето: -Тя помисли момичето за Миранда и каза: -Здравей,мир!Знаеш ли откога не съм те виждала-каза както винаги замечтано тя.като не чу отговор погледна по-внимателно към момичето и видя,че не е приятелката й.-Ооо,извинявай!Ти не си Миранда!А това означава,че в Грифиндор има нова ученичка?Аз съм Емма,Емма Макпистъл!Може вече да си се запознала с директорките...Вели и Емма,е някои хора отначало ме бъркаха с Емма,но...е ще свикнеш,ако имаш такъв проблем!Е ти коя си? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Пет Окт 19 2007, 17:33 | |
| Еммчето влезе в спалнята на момичетата и каза: -Сбогом!Вече съм слидеринка-Тя събра багажа си и той се запъти към стаята на слидерин! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Пет Ное 09 2007, 03:32 | |
| - Сбогом ! - отговори радостно Джинни.
Последната промяна е направена от на Вто Яну 08 2008, 13:20; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Vesito Грифиндор
Брой мнения : 27 Age : 28 Дом : Грифиндор Registration date : 07.01.2008
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Яну 08 2008, 12:40 | |
| Вратата на стаята се отвори и влезна в стаята. Огледа се . Тя беше сама . Избра си леглото в дъното и разопакова багажа си . След като го разопакова извади 1 рамка със снимка и я постави до клетката и със совата и . В този момент влезе ... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Яну 08 2008, 13:31 | |
| ... Джинни. Тя видя новото момиче и я поздрави. - Как се казваш ? - попита я Джинни. - И.. ъм. Имаш много хубава Сова, но нея трябва да я сложиш в соварника. |
|
| |
Vesito Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Яну 08 2008, 15:51 | |
| - Казвам се Vesi Green . Трудно ми е да се разделя с нея. - отговори Веси и погледна совата си. | |
|
| |
Vesito Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Яну 08 2008, 15:53 | |
| А ти как се казваш и на колко години си ? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Яну 08 2008, 16:50 | |
| - Аз се казвам Джинни. (ист. ми е Юлия, ама нали е РП) и съм на 14. Приятно ми е. - отговори Джинни. - Искаш ли да излезем на двора ? Тук е много задушно. - Попита Джинни и отиде да отвори прозореца за да се проветри. |
|
| |
Vesito Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Яну 08 2008, 17:37 | |
| Добре - отговори Веси и двете излязоха от стаята. | |
|
| |
zorito Грифиндор
Брой мнения : 12 Age : 32 Местожителство : Лондон Галеони : 610 Registration date : 20.01.2008
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Пон Яну 21 2008, 00:19 | |
| Рири мина през вратата и видя голямо помещение пълно с бъбрещи момичета.Тя поздрави леко смутено: -Здрасти!Аз сам Риана!ПРиятно ми е! Всички я посрещнаха с усмивка и това стопи притесненията й.Отпусна се върху леглото си и се заприказва с другите | |
|
| |
Shaiya ~Професор по Древни руни~
Брой мнения : 256 Age : 33 Местожителство : София, България Registration date : 01.02.2008
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 02 2008, 15:19 | |
| В шума от бъбренето на всичките момичета в стаята никой не чу лекото изскърцване на вратата. Но влизането на ново попълнение към Грифиндор успя да привлече вниманието им.... Момичето бе високо, всъщност, доста по-високо, отколкото всички останали. Лицето му бе почти напълно покрито от мантия с цвят на нощно небе. От качулката излизаха само два-три кичура от косата й, сребристосива и, очевидно, дълга поне до кръста. За миг всички млъкнаха. После момичето се обърна, притвори тихо вратата и тръгна към най-отдалеченото легло - точно до прозореца. Минавайки покрай момичетата, тя чуваше тихо мърморене, те я обсъждаха. Това не й направи особено впечатление. Все така без да открива лицето си, тя остави куфара си до леглото и започна да го разопакова, нехаейки за присъствието на останалите... | |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Пет Фев 22 2008, 20:13 | |
| Джини-Луна влезе в спалнята.Там имаше няколко момичета, които тя не познаваше.Избра си леглото до вратата и седна на него.Беше се сбъднала най-голямата и мечта Джини беше в Грифиндор. "Великолепно"-каза си тя. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Пет Фев 22 2008, 20:30 | |
| Бела се появи в стаята...Беше малко притеснена че не познава никой но тогава срешна Джини от общата маса поздрави я и си избра леглото най- близо до нея. | |
|
| |
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 20:22 | |
| -Вълнуващо,а?-попита Джини.-Очаква се много от нас, не мислиш ли? | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 20:27 | |
| о..да особенно при мен всичките ми сестри са страхотни в магиите, всички са били в Грифиндор направо не мога да повярвам че сега и аз съм тук.- Бела толкова се вълнуваше че без да иска събори една снимка на семейството си от шкафчето до леглата | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 20:30 | |
| -Ето заповядай-и Джини-Луна и подаде учтиво снимката. -Имаш хубаво семейство-каза момичето загледана в портрета. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 20:39 | |
| блегодаря а ти носиш ли снимки на семейството си?-Бела осети че става нахална с въпросите за това смутено погледна надолу. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 20:45 | |
| -Разбира се!-каза Джини и започна да рови из багажа си.Тя извади всичките си медальони(които не бяха малко)-Само да ги намеря...А ето -и Луна подаде снимката на приятелката си.-Това е майка ми-Нарциса,баща ми-Джеймс,сестра ми-Хърмаяни и братята ми. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 20:51 | |
| Уау...доста голямо семейство сте :) -Бела се изненада как всички уникално си приличат по червенокосите си коси и усмихнатите и лъчезарни лица.-Братята и сестрите ти тук ли учат или....? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 20:57 | |
| -Да,почти всички Драко вече е завършил!-каза Джини щастливо.-Иначе ти мсилиш ли че утре ще ни изпитват?Аз за всеки случай прочетох няколко пъти учебниците, но мисля че утре може да стана по-рано, за да ги прочета отново.Незнам, ти подготвила ли си се? | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 21:05 | |
| Бела остана със отворен уста.-Ами..аз за сега съм се записала само по Трансфигурация, ОТвари и История на магията,но честно казано учебниците ми не са пристигнали още, незнам но не мога да ги открия- Бела отново разрови в куфара си, от там паднаха няколко стари учебници(явно на сестрите й)- А ето къде са били, ох ами незнам едва ли ще ни изпитат от първия ден..не знам едва ли ще ми остане толкова време...ох ще е много зле ако се изложа още от началото...-Бела започна да прелиства учебниците притеснено. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата | |
| |
|
| |
| Спалнята на момичетата | |
|