Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Спалнята на момичетата

Go down 
+10
zorito
Vesito
Експирианс Силвърстайн
emma
(* NaDэ7y *)
Lacey Edeline
{RiRi_FoReVaR}
black sky
sunshine
Аластор Муди
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Vesito
Грифиндор
Грифиндор

Female
Брой мнения : 27
Дом : Грифиндор
Registration date : 07.01.2008

Спалнята на момичетата - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 17:52

Веси влезна във стаята държейки отворено писмо.В очите и имаше сълзи.Тя отиде при леглото си седна прегърна кучето си и се разплака.В това време в стаята влезе ...
Върнете се в началото Go down
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female
Брой мнения : 453
Registration date : 17.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 22:30

-Спокойно, спокойно всичко е супер ориди за гривна пък туко виж сте се срешнали някъде...Може и той ся да отива да ти прави медальонче...знае ли човек...любовта е на всякъде...-Бела млъкна, защото Джини и хвърли остър поглет и после добави-Е аз казах любовта, попринцип не нещо конкретно....
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female
Брой мнения : 496
Местожителство : Лондон
Дом : Griffyndor

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 22:41

-Да, бе да.Много ясно си стана какво имаш предвид...Аз добре, че не се обаждам за привличането между теб и Хари.-каза лукаво Джини.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 22:56

-Ако е от страна на хари нямам работа, но ако намекваш нещо за мен!?- Бела за малко не се спука от смях и по- точно от срам.-Ъ...я кажи какво стана нали кандидатстваше за търсаш или пазач в куидичния отбор на Грифиндор?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 23:07

-Ами...незнам още не са ми съобщили нищо.Ти мислиш ли, че ще ме вземат?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 23:20

-Еми, не знам ти каза е преди не си играла, но според мен ще се справиш. Ти до сега имала ли си уроци по летене?Те как минаха?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 23:27

-Не не съм имала.Ама все пак мисля, че ще се справя.Винаги има план Б, все пак те просто могат да ме изгонят ако съм такава скръб.-двете момичета се захилиха, много силно.-Ама кой знае те даже може да не ме вземат.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 23:33

-Айде, айде те още нищо не са казали и ти вече...О, знаеш ли какво искаш ли да отидем до библиотеката за да потърсим нещо за дневинка на Лис, все пак сега имаме свободно време, а?-каза вълнуващо Белатрикс.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeПон Мар 03 2008, 20:09

-Съгласна съм...Но може би ако дневника и е този, за който аз си мисля ще е в Недостъпния отдел, а от там може да се вземе книга само с разрешението на учител...Ама може все пак да проверим.Нищо няма да изгубим.Хайде!
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeСря Мар 05 2008, 16:31

И двете момичета излезнаха от стаята.

Вечерта в стаята нахлу Лис следвана от Бела:
-Къде ми е дневника, дай си ми го!
-Няма да ти го дам ако не ми кажеш какво мислиш с Сириус!
-Виж, не че те заплашвам с нещо, но просто да отбележа две неща:Първо аз съм пети курс ти тепърва започваш да се развиваш като магьосник и не си в много удобно положение.И второ ако не ми го дадеш, просто ще стане по- дългия начин, но аз пак ще си го получа, просто ти по- дълго време ти ще се ядосваш че не можеш да го прочетеш, а аз ще се ядосвам че не мога да го взема. Ще спестим време и усилия и при двете,ако просто ми го дадеш!
-Ти знаеш че не мога да го чета кажи ми какво си му направила кое е заклинанието!
-Не те интересува кое е и няма и как да разбереш!Просто ми го варни
-Лис моля те!
-Белатрикс не ме карай да пращам сова на татко-каза Лис като направо се сдържаше да не прати заклинание по Бела.
В това време дойде Джини- Луна в стаята и каза:
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeСря Мар 05 2008, 19:38

-Хей, какво става.Цялото училище разбра, че се карате...-Джини веднага разбра какво става-О, пак ли този дневник?Виж...Лис недей пришпорвай сестра ти да ти го даде, защото скоро ще разберем какво има вътре...А, пък и сестра ти прояви великодушие, че не го прочете още, когато можеше...О, да имаше такъв момент-каза хладнокръвно Джини, защото Лис я погледна недоумяващо.-Вече сме прегледали повечето книги в библиотеката и ще стигнем до таз, която ни трябва. Тъй че по-добре изпълни исканията ни...Ние със сетра ти може да сме малко, но сме много умни и опитне.Все пак...ние сме младите Грейнджър и Лестрандж.Може да сме млади, но сме способни на велики дела...Не мислиш ли , че е по-добре да ни послушаш?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 21:04

-Ох, седнал кой да ми дава съвети, айде моля ви се!Белатрикс за последно те предопреждавам дай ми дневника, все пак сме сестри не си струва да се караме за глупости...моля те...от колко време не сме се карали истински...добре де скоро беше ама заради Нарциса и Андромеда,така че не се счита, моля те дай ми дневника- Лис погледна с възможно най- милия си поглет Бела.
-Ох...Джини какво ще кажеш?Давам го...-Бела посегна да го извади от нощното си шкафче.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 21:26

-Незнам.Ох, добре, но при едно условие :Ако ни кажеш ак се отвяря.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 21:33

-Айде моля ви се давай те го и да прикючваме!-Каза Лис много настоятелно.
Кратко малчание което на Бела и се стори като векове, защото не знаеше какво да каже и как да постъпи.
-Не знам...Добре де давам ти го...ох...
-Белатрикс Сриус Лестрандж няма да те чакам до утре-Лис вече стискаше здраво магическата си пръчка под мантията, когато най- неочаквано в стаята дойде Хърмаяни.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 21:42

-Какво перавите?-попита тя.
-Ами ...Бела и Лис се карат, защото едната е взела дневника на другата.-отвърна Джини.
-О, ама вие да не сте 5 годишни.Ние с D.Granger не се караме за такива неща от 3 години.-каза леко развеселена Хърмаяни.
-Хайде, стига да слизаме долу.-подкани Джини.
И четирите момичета излязоха от спалнята.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeВто Мар 11 2008, 21:30

Бела дойде при Джини- Луна която вече беше легнала и преговаряше урока си по Вълшебство за утрешния ден.
-Здравей, ти вече предаде ли домашното си по Вълшебство?-Попита Бела, започвайки да се приготвя за сън.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeВто Мар 11 2008, 21:38

-Да.Ама май няма да получа отлична оценка...И по ЗСЧИ стана същото...Напоследък не ми върви.А чета всичко дори и допълнително.Ох, и аз трябва да се приготвам да лягам.-каза тъжно Джини.
Момичето прибра учебника си, взе пижамата си и започна да я облича.Когато се приготви, тя отиде до шкафчето си извади тетрадката си и от нея изпадаха лисчета.На тях имаше сърчица и името на Седрик.Джини започна бързо да ги прибира...
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeНед Мар 16 2008, 21:58

Бела за малко започна да се смее на глас, но реши че Джини няма да го приеме добре, за това само и се хвърли и я прегърна с думите:
-Ооо, едно свясно момиче за Седрик!Защо не му предложиш!?Вие толкова си приличате...и сте един за друг...да може би трябва да му пуснем писмо в чантата...НЕ, не по добре е да го кажеш лично...или НЕ, не най- добре е да го оставиш той да ти каже, а аз ще видя какво мога да изкопча от него, за теб. Той поне ми казва всичко....Йее!
Бела се беше ухилила до уши.
-Ти какво езика ли си глътна айде кажи ми нещо- каза Бела припряно.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeНед Мар 16 2008, 22:03

-Не.-рязко и отвърна Джини, макар че беше почервеняла цялата.Пое си дълбоко дъх и продължи хлъднокръвно.-Първо, кой го казва!? Все пак не си ли ти тази, която е влюбена в брат ми?Или греша?Защо не вземеш ти да се ожениш за него, без това вече си имам нова снаха, защо да нямам още една?Не мислиш ли , че ти не си точния човек който тярбва да ми казва това?А, кой си глътна езика сега?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeНед Мар 16 2008, 22:34

-Ууу, лесно се палиш! Споко бе човек- Бела се върна на леглото си и се обърна с гръп към Джини.- Това беше само целувка!
Бела сложи ръка на остата си!Какво беше казала току що?!
-А! Ти си го целунала и не си ми казала- каза ядосано Джини.
Легна във леглото си и се обърна с гръп към Бела.
-Еми сори ама няма да ти оточнавам как е да целуна брат ти- каза Бела и млъкна.
Двете момичета не си пробъмаха следващите 15мин., но те бяха като часове.

П.П. Джини- Луна знае че съм използвала геройнята и(сама сътвори нейните думи)
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeПон Мар 17 2008, 20:08

Джини чу, че бодилникът и звънна.Тя го удари и потърка очите си. Само как не и се ставаше.Джини седна на леглото си и си наметна халата. Видя, че приятелката и Бела още спи.Страннобеше, че нямаше никой друг освен тях в стаята.Момичето отиде да се измие и започна да се облича.Видя, че Бела се събужда:
-Добро утро!-пророни Белатрикс.
Но Джини не и отговори, отиде пред огледалото и се направи, че не е чула нищо.
-Ох, Джини още ли ми се сърдиш?Хайде, стига глупости!-уомолително пророни Бела.
-Познай!Ти как би се чувствала ако се бях мляскала с Седрик и не ти бях казала?Нямаше да ти е приятно нали?И даже не ме пита дали имам нещо против вие двамката да се срещата?-разплаи се Джини.
-То ди беше там!Би трябвало да си видяла...
-Кога е било това?Да не би, когато бяхте двамата в двора?
-Да!И второ, дали нещо ще стане та да те питам!Пък предполагам ти няма да възразяваш толкова!
-Ами, да ти кажа вече имам!-троснато каза Джини.Тя погледна часовника си и разбра,че вече трябва да в час по отвари.-Закъсняваме с 10 минути!
Бела се облече на бързо и двете момичета излезнаха на бегом от стаята....

Джини влезе разсеяно в спалнята на момичетата.Седна на леглото си и отметна мантията си.Взе кутийката подарък от Седрик и я отвори.Вътре имаше герданче.Тя си помисли,че сигурно е против уроки и промълви:
-Оооо!
В кутийката имаше и писмо.Джини зачете:
Мила Джини,
От доста време се чудя как да ти го кажа, но не мога да намеря нито подходящите думи нито момент в които останалите да ги няма. Не знам какви чувства изпитваш към мен, или дали вообще имаш чувства, но Бела ме посъветва, че не трябва аз да крия свойте.
Просто не занм и дали ще съм способен да ти го кажа в лицето, но искам да знаеш че не гледам на теб просто като приятелка. Мисля че останалите са прави като казват че ние имаме много общо и не е само това. Аз наистина много те харесвам и уважавам, и ценя, и обичам...
Просто бих искал да разбера и ти какво изпитваш към мен, ако- нищо, ще те разбера. Но ако не е така не бих искал да оставим нещата така. Ако можеш ела в 20.00 до портрата на Кървавия барон. Ще те чакам с трепетно очакване.
С много любов, Седрик.

Джини не знаеше какво да каже.Чу как някой влиза в спалнята....

Последната промяна е направена от Ginny-Lunna Granger на Вто Мар 18 2008, 21:03; мнението е било променяно общо 1 път
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeВто Мар 18 2008, 20:45

Бела пристигна.
-Какво ти каза Седрик?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeВто Мар 18 2008, 21:08

Джини успя да скрие кутийката без Бела да я види:
-Ами...искаше да ме пита за един урок.И ми даде една книга.
Джини извади от под леглото си една книга и я показа на Бела. Приятелката и погледна четивото и каза учудено:
-Пихтиести червеи и къде да ги намерите?
-Да, много мога да науча.Тъй като не съм записана на ГЗМС ще ми е от голяма полза да нам нещо повече.А и може да послужи и на теб.И преди да питаш той не искаше да ми я даде пред вас, защото знаеше, че ще почнете "Оо...вече и книги си разменят " и тъй подобни.Не съм ли права?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeВто Мар 18 2008, 21:13

-Еми...да ако е така....-каза Бела леко умислено.-Виж, направих грешка като не ти казах за мен и Хари, но да ти кажа ние с него не сме си говорили от онази целувка, за това мисля да не го правим на въпрос. Става ли?- Бела го каза някъкси разстроено...
Peyton
Лунен Елф

Брой мнения : 197
Registration date : 24.03.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitimeПон Мар 24 2008, 22:32

Пейтон влезе остави куфарите си и отчтиво поздрави момичетата.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Спалнята на момичетата   Спалнята на момичетата - Page 4 Icon_minitime

Спалнята на момичетата
Върнете се в началото 
Страница 4 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: